Tack! I går kväll blev surdegsbrödet faktiskt mycket bra! Jag använde 1 dl surdegsgrund + 1/4 bit jäst på 7 dl vätska sammanlagt (surdegsgrunden inräknad) och sen enbart vetemjöl till. Jag lät degen jäsa ordentligt länge och gräddade 5 minuter i 275° + ca 25 minuter i 200°. Jag tycker du ska prova!!! jag är inte klar med mina tester än men har tänkt att det måste ju gå...
Haha! Den ordvitsen var bra! Lycka till med båda bakgrunderna och berätta sen hur det blev! Kram Monika
SvaraRaderaTack!
SvaraRaderaI går kväll blev surdegsbrödet faktiskt mycket bra!
Jag använde 1 dl surdegsgrund + 1/4 bit jäst på 7 dl vätska sammanlagt (surdegsgrunden inräknad) och sen enbart vetemjöl till. Jag lät degen jäsa ordentligt länge och gräddade 5 minuter i 275° + ca 25 minuter i 200°.
Jag tycker du ska prova!!!
jag är inte klar med mina tester än men har tänkt att det måste ju gå...
Snygg bakgrund! Önskar dig ett Lyckosamt Nytt År 2014!
SvaraRaderaTack Mikael!
SvaraRaderaÖnskar dig det samma!